• Kā izcept izcilu cūkgaļas šašliku? Īpašā marinādes sastāvdaļa un recepte soli pa solim!

    Gaļas ēdieni
    Laura Dumbere
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Ir kāda gaļas marinēšanas gudrība, kas dzīvo cauri laikiem un arvien ir sevi pierādījusi – tā balstās nevis uz etiķi, bet gan daudz sīpoliem! Jo etiķis gaļu sausina un izšķīdina, bet sīpoli tikai mīkstina un aromatizē.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4-6
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē