• Vistiņa ar kartupeļiem un apelsīniem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    28. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistiņa ar kartupeļiem un apelsīniem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistiņa ar kartupeļiem un apelsīniem
    Daži produkti, divdesmit minūtes un fantastiskas vakariņas gatavas. Kombinācija, kas varētu šķist neparasta, tomēr augļi šeit iederas ļot labi. Lieliskas, ziemīgas vakariņas ar odziņu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Apelsīnus un ābolus ar visu mizu sagriež daivās.
    • Nomizotus kartupeļus arī sagriež līdzīgās daivās.
    • Visu liek lielā cepampannā, pārlaista ar eļļu, pārkaisa sāli, piparus, pārslaka citrona sulu, sajauc, lai visi gabaliņi ir labi pārklāti.
    • Liek krāsnī, 220 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes mīkstus, cepšanas laikā apgrozot.
    • Pa to laiku uz plīts izcep vistu stilbiņus.
    • Tos pārkaisa ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, pannā uzkarsētā eļļā apgrozot apcep zeltaini brūnus un, pannai uzliekot vāku, lēni cep gatavus, 10–15 minūtes.
    • Stilbiņus liek šķīvjos uz krāsnī ceptajiem kartupeļiem un augļiem, var papildināt ar zaļumiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē