• Viegla, eleganta, vasarīga uzkoda. Laša krudo

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    5. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Laša krudo
    Foto: Ieva Andersone
    Laša krudo
    Vasarīgais laiks tā vien vilina baudīt brīnišķīgo laiku un nestāvēt pie plīts. Laiks malkam baltvīna un vieglām zivjs uzkodām! Šis ir mūsu īpašais laša krudo – vienkārša, taču eleganta uzkoda, ko nebūs kauns celt galdā arī viesībās! 
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m

     

    • Sīpolu un kaperus sakapā un ar naža plakano malu saspaida pastā.
    • Pievieno lociņus, dilles, kaperu sālījumu, soju, sinepes, citrona sulu, sāli un piparus. Kārtīgi samaisa.
    • Turpinot maisīt, lēnā strūkliņā pievieno eļļu.
    • Lasi un gurķi sagriež plānās šķēlītēs.
    • Gurķa ripiņas vienā kārtā izliek uz plata šķīvja.
    • Pāri klāj laša šķēlītes un zirņu dīgstus.
    • Pārlej ar pagatavoto mērci, kā arī nedaudz majonēzes.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē