Vegāniska Indijas riekstu mērce

Ievas Virtuve
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Indijas riekstu mērce
Foto: Andrejs Nikiforovs
Indijas riekstu mērce
Maiga un krēmīga – izcila vegāniska alternatīva klasiskajām baltajām mērcēm.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
2st
Pagatavošana
5m
Kopējais laiks
2st 5m

Riekstus pārlej ar ūdeni, lai tie ir labi pārklāti, mērcē 2 – 3 stundas. Nevajag atstāt uz nakti, lai tie nekļūst pārāk ūdeņaini.

Riekstus nokāš un labi notecina.

Tad tiem pievieno visas pārējās sastāvdaļas, liek jaudīgā blenderī, sablendē gludā viendabīgā mērcē. Ja pēc konsistences vajag, pievieno vēl ūdeni.

Pēc vēlēšanās garšai var pievienot pesto, čili pastu, zaļumus vai ko citu.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+