• Vegāniska Indijas riekstu mērce

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indijas riekstu mērce
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Indijas riekstu mērce
    Maiga un krēmīga – izcila vegāniska alternatīva klasiskajām baltajām mērcēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    2st
    Pagatavošana
    5m
    Kopējais laiks
    2st 5m

    Riekstus pārlej ar ūdeni, lai tie ir labi pārklāti, mērcē 2 – 3 stundas. Nevajag atstāt uz nakti, lai tie nekļūst pārāk ūdeņaini.

    Riekstus nokāš un labi notecina.

    Tad tiem pievieno visas pārējās sastāvdaļas, liek jaudīgā blenderī, sablendē gludā viendabīgā mērcē. Ja pēc konsistences vajag, pievieno vēl ūdeni.

    Pēc vēlēšanās garšai var pievienot pesto, čili pastu, zaļumus vai ko citu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē