• Valriekstu un dateļu kūka

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    2. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Valriekstu un dateļu kūka
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Valriekstu un dateļu kūka
    Ļoti viegli pagatavojams, gards un veselīgs našķis! Cel ģimenes galdā jau šajās brīvdienās!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 15m
    1 vērtējums
    5/5
    • Valriekstus un dateles sakapā, lielā bļodā samaisa ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un olas dzeltenumu, lai visas sastāvdaļas ir vienmērīgi sajaukušās un pārklājušās.
    • Olas baltumu saputo stingrās putās, iecilā maisījumā.
    • Liek ar cepampapīru izklātā 20 cm lielā kūkas veidnē, krāsnī 150 grādu temperatūrā cep 1 stundu.
    • 10 minūtes padzesē, tad no veidnes izņem un atdzesē.
    • Pirms pasniegšanas kūku pārklāj ar saputotu krējumu, kam pievienots cukurs un vaniļas cukurs.
    • Pārkaisa ar 4–5 apgrauzdētiem, sakapātiem riekstiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē