Valriekstu un dateļu kūka

Kūkas
Ievas Virtuve
14. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Valriekstu un dateļu kūka
Foto: Andrejs Nikiforovs
Valriekstu un dateļu kūka
Ļoti viegli pagatavojams, gards un veselīgs našķis! Cel ģimenes galdā jau šajās brīvdienās!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 15m
  • Valriekstus un dateles sakapā, lielā bļodā samaisa ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un olas dzeltenumu, lai visas sastāvdaļas ir vienmērīgi sajaukušās un pārklājušās.
  • Olas baltumu saputo stingrās putās, iecilā maisījumā.
  • Liek ar cepampapīru izklātā 20 cm lielā kūkas veidnē, krāsnī 150 grādu temperatūrā cep 1 stundu.
  • 10 minūtes padzesē, tad no veidnes izņem un atdzesē.
  • Pirms pasniegšanas kūku pārklāj ar saputotu krējumu, kam pievienots cukurs un vaniļas cukurs.
  • Pārkaisa ar 4–5 apgrauzdētiem, sakapātiem riekstiem.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+