• Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē

    Tītara gaļa
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē
    Pikantas, sātīgas un tiiiik garšīgas! Interesanta – un liesa – ierasto gaļas bumbiņu versija. Pasniedziet ar sakņu biezeni vai rīsiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    • Malto tītara gaļu, sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus un čili, sakapātus pētersīļus un olas sajauc, pieber sāli, piparus un rīvmaizi, visu labi samīca.
    • Ar samitrinātām rokām masu saviļā bumbiņās un liek ietaukotā cepamveidnē.
    • Pārlej aso tomātu mērci, blakus liek timiāna zariņus, liek krāsnī, 200 grādos cep aptuveni 20 minūtes, līdz bumbiņas ir izcepušās.
    • Var pasniegt ar zaļajiem salātiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē