Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē

Tītara gaļa
Ievas Virtuve
21. decembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Tītara gaļas bumbiņas asajā tomātu mērcē
Pikantas, sātīgas un tiiiik garšīgas! Interesanta – un liesa – ierasto gaļas bumbiņu versija. Pasniedziet ar sakņu biezeni vai rīsiem!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
  • Malto tītara gaļu, sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus un čili, sakapātus pētersīļus un olas sajauc, pieber sāli, piparus un rīvmaizi, visu labi samīca.
  • Ar samitrinātām rokām masu saviļā bumbiņās un liek ietaukotā cepamveidnē.
  • Pārlej aso tomātu mērci, blakus liek timiāna zariņus, liek krāsnī, 200 grādos cep aptuveni 20 minūtes, līdz bumbiņas ir izcepušās.
  • Var pasniegt ar zaļajiem salātiem.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+