Sveiciens no Vidusjūras – alū grilēta dorada

Zivis
23. oktobris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Doradas vietā var izmantot jebkuru citu baltās gaļas zivi. Tikpat labi vai vēl labāk garšos tikko makšķerētas un turpat pie upes grilētas foreles, kas ceptas uz grila restēm un apslacītas ar alu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs