Sveiciens no Vidusjūras – alū grilēta dorada

Zivis
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
23. oktobris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Doradas vietā var izmantot jebkuru citu baltās gaļas zivi. Tikpat labi vai vēl labāk garšos tikko makšķerētas un turpat pie upes grilētas foreles, kas ceptas uz grila restēm un apslacītas ar alu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+