Sveiciens no Vidusjūras – alū grilēta dorada

Receptes
Ievas Virtuve
11. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Alū grilēta dorada
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Alū grilēta dorada
Doradas vietā var izmantot jebkuru citu baltās gaļas zivi. Tikpat labi vai vēl labāk garšos tikko makšķerētas un turpat pie upes grilētas foreles, kas ceptas uz grila restēm un apslacītas ar alu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+