• Sutināti kalmāru gredzeni

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    10. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sutināti kalmāru gredzeni
    Foto: Ieva Andersone
    Sutināti kalmāru gredzeni
    Nekādas fritēšanas un mīklas kalnu – šī recepte prasīs 5 minūtes laika un noderēs kā viegla uzkoda vai vakariņu ēdiens. Vislabāk garšos ar mīkstu maizīti un glāzi vēsa vīna.  
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    5m
    2 vērtējumi
    5/5
    • Pannā uz vidējas liesmas sakarsē eļļu un sviestu.
    • Pievieno ķiploku un maisot pāris mirkļus apcep.
    • Palielina liesmu, pievieno kalmārus un maisot karsē vēl minūti.
    • Pievieno vīnu un citrona sulu, turpina maisot karsēt vēl pusminūti (maigie kalmāri par gumijas zolēm prot pārvērsties apbrīnojami ātri).
    • Iejauc saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisa zaļumus.
    • Tad ņem no uguns un pasniedz ar maizīti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē