• Šobrīd

    weather img

    Rīga +4°C Daļēji apmācies, D vējš, 1.03 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Saldais pavedējs – rikotas tiramisu!

    Itālijas virtuve
    Sandija Šēnberga
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rikotas tiramisu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Rikotas tiramisu
    Ja tev iet pie sirds itāļu deserts tiramisu, noteikti izmēģini šo versiju. Tā ir liesāka, jo nežēlīgi treknās maskarpones vietā ir rikotas biezbiens, turklāt garšu interesantāku padara rums un muskatrieksts!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Visas krēma sastāvdaļas, izņemot saldo krējumu, kārtīgi saputo. 
    • Atsevišķi saputo saldo krējumu un iecilā rikotas krēmā. 
    • Kafiju sajauc ar rumu. 
    • Cepumus strauji apmērcē kafijā un vertikāli kārto gar trauka malu. Arī trauka apakšu noklāj ar cepumiem. 
    • Pārklāj ar pusi krēma, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. 
    • Pārliek ar izmērcētiem cepumiem un uzklāj otru pusi krēma. 
    • Dekorē ar šoklādi un kafijas pupiņām. 

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+