Riekstu strūdele

Pīrāgi
22. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Riekstu strūdele recepte
Riekstu strūdele recepte
Vārds “strūdele” cēlies no vācu valodas “virpulis”. Šis ir patiess garšu virpulis, šo strūdeli ar lepnumu var likt arī uz svētku galda.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas


PADOMI!

  • Pildījumu strūdelei var sagatavot dienu vai pat divas iepriekš un, ja paliek pāri, atstāt nākamajai reizei, jo tas nebojājas.
  • Liķieri var gatavot arī ar rumu.
  • Liķieris ir simt procentu dabisks produkts, tāpēc to nedrīkst uzglabāt ilgāk par nedēļu un stāvēt tas drīkst tikai ledusskapī vai citā aukstā vietā.
  • Liķieri labāk pagatavot dienu pirms paredzētajām viesībām, jo tad vairs nebūs tik izteikti jūtama alkohola smarža un garša, turklāt tas būs biezāks, nekā liķierim pienākas.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+