Laša tartars ar paipalu olu

Zivju ēdieni
Daina Lapiņa
9. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Laša tartars – vienkārši un garšīgi.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10st
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
10st 10m
1 vērtējums
5/5
  • Sajauc tējkaroti cukura ar pusotru tējkaroti sāls un rīvētu citrona miziņu. Ar maisījumu no visām pusēm pārklāj lasi, liek slēgtā traukā un uz nakti novieto ledusskapī.
  • Nākamajā dienā notīra sālījumu, lasi nosusina un sagriež plānās šķēlēs. Tās sadala četrās daļās un, šķēles savijot, veido četras rozetes.
  • Šķīvjos sakārto gurķa un sīpola ripiņas un pārkaisa ar sāli. Virsū liek laša rozetes, katrai viducī ievietojot pa svaigam paipalu olas dzeltenumam.
  • Visu pārkaisa ar pipariem, grezno ar maziem diļļu zariņiem un sīkiem dīgstiem vai citiem zaļumiņiem. Pasniedz ar svaigām vai grauzdētām bagetes šķēlītēm.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+