Laša tartars ar paipalu olu

Laša tartars – vienkārši un garšīgi.
Zivju ēdieni
Daina Lapiņa
25. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10st
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
10st 10m
  • Sajauc tējkaroti cukura ar pusotru tējkaroti sāls un rīvētu citrona miziņu. Ar maisījumu no visām pusēm pārklāj lasi, liek slēgtā traukā un uz nakti novieto ledusskapī.
  • Nākamajā dienā notīra sālījumu, lasi nosusina un sagriež plānās šķēlēs. Tās sadala četrās daļās un, šķēles savijot, veido četras rozetes.
  • Šķīvjos sakārto gurķa un sīpola ripiņas un pārkaisa ar sāli. Virsū liek laša rozetes, katrai viducī ievietojot pa svaigam paipalu olas dzeltenumam.
  • Visu pārkaisa ar pipariem, grezno ar maziem diļļu zariņiem un sīkiem dīgstiem vai citiem zaļumiņiem. Pasniedz ar svaigām vai grauzdētām bagetes šķēlītēm.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs