• Šobrīd

    weather img

    Rīga +14°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Krāsnī cepta zivs ar tomātiem un olu

    Zivju ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Silts, mājīgs zivs cepiens ar klasisku garšaugu-olas mērcīti, kas visu zivs un tomātu sulu notur pie vietas.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+