• Krāsnī cepta zivs ar tomātiem un olu

    Zivju ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Silts, mājīgs zivs cepiens ar klasisku garšaugu-olas mērcīti, kas visu zivs un tomātu sulu notur pie vietas.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē