Cepts lasis ar skābeņu mērci

Pagatavo lasi ar neparasto un ļoti atsvaidzinošo skābeņu mērci.
Zivju ēdieni
Daina Lapiņa
10. aprīlis

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
30m
1 vērtējums
5/5

Skābenēm norauj kātus, tās sakapā. Arī daļu kaperu sakapā, liek pie skābenēm kopā ar sinepēm un krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus. Laša fileju sadala četrās daļās, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep. Pasniedz, pārlietu ar skābeņu mērci. Laša vietā var ņemt citu zivi, mērce labi garšo arī ar ceptu vistu, liellopu, jēra vai cūkas gaļu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs