Cepts lasis ar skābeņu mērci

Zivju ēdieni
Daina Lapiņa
21. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepts lasis ar skābeņu mērci
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cepts lasis ar skābeņu mērci
Maigais lasis dzīvīgajā skābeņu un kaperu mērcē – absolūta garšu saskaņa! Pagatavo vieglas un veselīgas vakariņas nepilnā pusstundā! Bet skābeņu mērce noteikti vēl šopavasar noderēs – piemēram, ar jaunajiem kartupelīšiem!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
25m
1 vērtējums
5/5
  • Skābenēm norauj kātus, tās sakapā. Arī daļu kaperu sakapā, liek pie skābenēm kopā ar sinepēm un krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.
  • Laša fileju sadala četrās daļās, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
  • Pasniedz, pārlietu ar skābeņu mērci.
  • Laša vietā var ņemt citu zivi, mērce labi garšo arī ar ceptu vistu, liellopu, jēra vai cūkas gaļu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+