Cepts lasis ar skābeņu mērci

Zivju ēdieni
Daina Lapiņa
10. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pagatavo lasi ar neparasto un ļoti atsvaidzinošo skābeņu mērci.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
30m
1 vērtējums
5/5

Skābenēm norauj kātus, tās sakapā. Arī daļu kaperu sakapā, liek pie skābenēm kopā ar sinepēm un krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus. Laša fileju sadala četrās daļās, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep. Pasniedz, pārlietu ar skābeņu mērci. Laša vietā var ņemt citu zivi, mērce labi garšo arī ar ceptu vistu, liellopu, jēra vai cūkas gaļu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+