• Cepts lasis ar skābeņu mērci

    Zivju ēdieni
    Daina Lapiņa
    12. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepts lasis ar skābeņu mērci
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Cepts lasis ar skābeņu mērci
    Maigais lasis dzīvīgajā skābeņu un kaperu mērcē – absolūta garšu saskaņa! Pagatavo vieglas un veselīgas vakariņas nepilnā pusstundā! Bet skābeņu mērce noteikti vēl šopavasar noderēs – piemēram, ar jaunajiem kartupelīšiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    25m
    1 vērtējums
    5/5
    • Skābenēm norauj kātus, tās sakapā. Arī daļu kaperu sakapā, liek pie skābenēm kopā ar sinepēm un krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.
    • Laša fileju sadala četrās daļās, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
    • Pasniedz, pārlietu ar skābeņu mērci.
    • Laša vietā var ņemt citu zivi, mērce labi garšo arī ar ceptu vistu, liellopu, jēra vai cūkas gaļu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē