Ķirbju miltu krēmzupa ar garnelēm

Krēmzupas
1. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ķirbju miltu krēmzupa ar garnelēm recepte
Kad organismam pietrūkst vitamīnu, šī zupa dos vajadzīgo devu – 100 g ķirbju miltu uzturvērtības ziņā atbilst kilogramam svaiga ķirbja!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas

Ķirbju miltus iegūst, sasmalcinot izkaltētu ķirbi (ar visām mizām un sēklām!). Tos var nopirkt gatavus vai pagatavot paši.

IETEIKUMI!

  • Jo lielāka ingvera sakne, jo zupa būs pikantāka. Ja ar ingveru esat uz “jūs”, iesākumam pietiks apmēram ar 7 cm garu saknīti. Ja garšos, nākamajā reizē ingveru var ņemt vairāk.
  • Zupai var pielikt arī gabaliņos sagrieztu ziedkāpostu.
  • Tiem, kas skaita kalorijas, ieteicams izmantot kafijas krējumu, jo tā tauku saturs ir trīs reizes mazāks nekā “parastajam”.
  • Dilles un garneles var aizstāt ar grauzdētiem baltmaizes kubiciņiem.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs