Risoto ar vistas buljonu un lasi

Soli pa solim
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
26. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Risoto ar vistas buljonu un lasi
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Risoto ar vistas buljonu un lasi
Risoto ir Ziemeļitālijas virtuves ikona jau no tālajiem viduslaikiem, kad Itālija iepazina īso graudu rīsus un to audzēšanas metodes. Gatavošanas procesā tie absorbē izmantotā šķidruma aromātu un izdala cieti, iegūstot risoto raksturīgo zīdainā krēmīguma konsistenci.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+