• Benedikta ola (ar sīku krāpšanos)

    Olu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    12. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
    Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
    Ēdiens kā no restorāna, bet bez mācīšanās pavāru kursos. Benedikta ola, uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, izskatās smalki un garšo brīnišķīgi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, Benedikta ola izskatās smalki un garšo brīnišķīgi. Tomēr to uzvārīt ir milzu ķēpa un gatavā māksla: karstā, taču ne pārāk stipri burbuļojošā ūdenī ar karoti jāiegriež virpulītis un jāieslidina ola. Ūdenim var pievieno etiķi, lai olbaltums straujāk sarec un pēc iespējas mazāk labuma izšķīst pa kastroli. 

    Lūk, atvieglotā versija, ko lieto pat slavenais angļu pavārs Džeimijs Olivers!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē