• Šobrīd

    weather img

    Rīga +9°C Skaidrs, A/DA vējš, 2.06 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Benedikta ola (ar sīku krāpšanos)

    Olu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    12. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
    Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
    Ēdiens kā no restorāna, bet bez mācīšanās pavāru kursos. Benedikta ola, uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, izskatās smalki un garšo brīnišķīgi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, Benedikta ola izskatās smalki un garšo brīnišķīgi. Tomēr to uzvārīt ir milzu ķēpa un gatavā māksla: karstā, taču ne pārāk stipri burbuļojošā ūdenī ar karoti jāiegriež virpulītis un jāieslidina ola. Ūdenim var pievieno etiķi, lai olbaltums straujāk sarec un pēc iespējas mazāk labuma izšķīst pa kastroli. 

    Lūk, atvieglotā versija, ko lieto pat slavenais angļu pavārs Džeimijs Olivers!

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+