Benedikta ola (ar sīku krāpšanos)

Olu ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. augusts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
Benedikta ola (ar sīku krāpšanos) recepte
Ēdiens kā no restorāna, bet bez mācīšanās pavāru kursos. Benedikta ola, uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, izskatās smalki un garšo brīnišķīgi.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Uzsēdināta kaut uz vienkāršas sviestmaizes vai salātu kaudzītes, Benedikta ola izskatās smalki un garšo brīnišķīgi. Tomēr to uzvārīt ir milzu ķēpa un gatavā māksla: karstā, taču ne pārāk stipri burbuļojošā ūdenī ar karoti jāiegriež virpulītis un jāieslidina ola. Ūdenim var pievieno etiķi, lai olbaltums straujāk sarec un pēc iespējas mazāk labuma izšķīst pa kastroli. 

Lūk, atvieglotā versija, ko lieto pat slavenais angļu pavārs Džeimijs Olivers!

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+