1. Sīpolu sasmalcina, ābolu sagriež gabalos.
2. Sakarsētā eļļā sīpolus apcep, liek klāt timiānu, ābola gabalus, lauru lapu, kāpostus, apmaisot apcep.
3. Pielej vīnu, pieber sāli, piparus, cukuru, uzliek vāku, 15 minūtes sautē.
4. Cepamo veidni izklāj ar bekona šķēlēm tā, lai to gali sniegtos pāri veidnes malām.
5. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Veidnes dibenā virs bekona šķēlēm ieklāj daļu kartupeļu.
6. Virs kartupeļiem liek malto gaļu.
7. Pēc tam – visus kāpostus un pārklāj ar pārpalikušajiem kartupeļiem.
8. Bekona šķēļu galus pārliek kartupeļiem. Pārlej krējumu, liek sakarsētā krāsnī, 150 grādu temperatūrā cep 50 minūtes.
Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums
Maltās gaļas ēdieni
21. februāris, 2018
Komentēt
Lielisks variants brīžiem, kad rodas vēlme pēc kaut kā sātīga un sasildoša.
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Vidējas