Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums

Maltās gaļas ēdieni
21. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums recepte
Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums recepte
Lielisks variants brīžiem, kad rodas vēlme pēc kaut kā sātīga un sasildoša.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

1. Sīpolu sasmalcina, ābolu sagriež gabalos. 
2. Sakarsētā eļļā sīpolus apcep, liek klāt timiānu, ābola gabalus, lauru lapu, kāpostus, apmaisot apcep. 
3. Pielej vīnu, pieber sāli, piparus, cukuru, uzliek vāku, 15 minūtes sautē. 
4. Cepamo veidni izklāj ar bekona šķēlēm tā, lai to gali sniegtos pāri veidnes malām. 
5. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Veidnes dibenā virs bekona šķēlēm ieklāj daļu kartupeļu. 
6. Virs kartupeļiem liek malto gaļu. 
7. Pēc tam – visus kāpostus un pārklāj ar pārpalikušajiem kartupeļiem. 
8. Bekona šķēļu galus pārliek kartupeļiem. Pārlej krējumu, liek sakarsētā krāsnī, 150 grādu temperatūrā cep 50 minūtes. 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+