Liellopa gaļas burgers

Kulta ēdieni
14. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Liellopa gaļas burgers recepte
Liellopa gaļas burgers recepte
Bagātīgs amerikāņu burgers, kas priecē gan ar izskatu, gan ar garšu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

 

Pasniedz burgeru labākajās amerikāņu tradīcijās – ar frī kartupelīšiem un divām mērcēm.

Mārrutku mērci pagatavo no vienāda daudzuma majonēzes un mārrutkiem, kam pēc garšas pievieno citrona sulu un rupji maltus melnos piparus.

Kung Pao mērci gatavo šādi:

  1. Sasmalcina pāris ķiploka daiviņu, gabaliņu ingvera saknes un gabaliņu čili pāksts, pievieno melnos piparus, sāli un ēdamkaroti cukura
  2. Visu viegli apcep katliņā.
  3. Klāt lej glāzi ūdens (vai labāk vistas buljonu), dažas ēdamkarotes baltvīna etiķa, dažas ēdamkarotes tomātu mērces, dažas ēdamkarotes sojas mērces un uz mazas uguns vāra 20 minūtes, līdz mērcei nedaudz mazinājies tilpums.
  4. Iejauc 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes, kas izšķīdināta 15 ml ūdens.
  5. Vēl brīdi maisot pavāra, līdz mērce iegūst tumīgu konsistenci, un noņem no uguns.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+