• Liellopa gaļas burgers

    Kulta ēdieni
    14. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liellopa gaļas burgers recepte
    Liellopa gaļas burgers recepte
    Bagātīgs amerikāņu burgers, kas priecē gan ar izskatu, gan ar garšu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Pasniedz burgeru labākajās amerikāņu tradīcijās – ar frī kartupelīšiem un divām mērcēm.

    Mārrutku mērci pagatavo no vienāda daudzuma majonēzes un mārrutkiem, kam pēc garšas pievieno citrona sulu un rupji maltus melnos piparus.

    Kung Pao mērci gatavo šādi:

    1. Sasmalcina pāris ķiploka daiviņu, gabaliņu ingvera saknes un gabaliņu čili pāksts, pievieno melnos piparus, sāli un ēdamkaroti cukura
    2. Visu viegli apcep katliņā.
    3. Klāt lej glāzi ūdens (vai labāk vistas buljonu), dažas ēdamkarotes baltvīna etiķa, dažas ēdamkarotes tomātu mērces, dažas ēdamkarotes sojas mērces un uz mazas uguns vāra 20 minūtes, līdz mērcei nedaudz mazinājies tilpums.
    4. Iejauc 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes, kas izšķīdināta 15 ml ūdens.
    5. Vēl brīdi maisot pavāra, līdz mērce iegūst tumīgu konsistenci, un noņem no uguns.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē