Dārzeņu zupa ar malto gaļu un grūbām

Sildoša un sātīga zupa vēsākiem vakariem.
Zupas
Daina Lapiņa
29. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m
  • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek katliņā sakarsētā eļļā un apmaisot apcep.
  • Piedrupina malto gaļu un arī to maisot apcep.
  • Pieber pērļu grūbas, pieliek smalcinātos tomātus, pielej 1½ glāzes ūdens, piemet sāli, cukuru un piparus, uzvāra un lēni vāra 15 minūtes.
  • Pieber saldētos dārzeņus (ja tie jau pirms saldēšanas ir sagriezti gabaliņos, tad nav jāatlaidina), pieliek lauru lapu un vāra vēl 15 minūtes.
  • Pēc garšas pievieno sojas mērci, ja vēlas – vēl cukuru un piparus.
  • Zupu var pasniegt ar skābo krējumu vai jogurtu, pārkaisīt ar zaļumiem.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs