Dārzeņu zupa ar malto gaļu un grūbām

Zupas
Daina Lapiņa
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sildoša un sātīga zupa vēsākiem vakariem.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m
  • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek katliņā sakarsētā eļļā un apmaisot apcep.
  • Piedrupina malto gaļu un arī to maisot apcep.
  • Pieber pērļu grūbas, pieliek smalcinātos tomātus, pielej 1½ glāzes ūdens, piemet sāli, cukuru un piparus, uzvāra un lēni vāra 15 minūtes.
  • Pieber saldētos dārzeņus (ja tie jau pirms saldēšanas ir sagriezti gabaliņos, tad nav jāatlaidina), pieliek lauru lapu un vāra vēl 15 minūtes.
  • Pēc garšas pievieno sojas mērci, ja vēlas – vēl cukuru un piparus.
  • Zupu var pasniegt ar skābo krējumu vai jogurtu, pārkaisīt ar zaļumiem.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+