Burkānu kūka ar mandarīniem

Siera kūkas
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
7. maijs, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Burkānu kūka ar mandarīniem recepte
Burkānu kūka ar mandarīniem recepte
Burkānu biskvīta kūka ar krēmsiera pildījumu, kurā paslēpts tik daudz mandarīnu, cik sirds kāro.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
1st 5m
Kopējais laiks
1st 30m
1 vērtējums
5/5
  • Burkānus sarīvē. Saputo olas ar cukuru un mīkstu sviestu, pievieno sarīvētus burkānus, sasmalcinātus riekstus, rozīnes (var arī iepriekš tās izmērcēt rumā), cepamo pulveri, citrona sulu un miziņu, ingveru, pakāpeniski pievieno miltus.
  • Tortes formu ieziež ar sviestu, ieliek mīklu. Cep 160–170 grādu karstumā aptuveni 40–50 minūtes.
  • Saputo saldo krējumu ar maskarpones sieru un pūdercukuru līdz stingrai konsistencei. Burkānu biskvītu pārgriež uz pusēm.
  • Uz apakšējās kārtas liek krēmu, var uzlikt kādu mandarīna šķēlīti, tad liek virsējo kārtu un atkal krēmu. Dekorē ar mandarīniem, žāvētiem augļiem, vīnogām

  • Lasi citur

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+