• Īpašais espreso

    Itālijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Īpašais espreso
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Īpašais espreso
    Pēc šādas espreso kafijas atlikusī diena būs krietni lustīgāka. Noteikti piedāvā to draugiem, kad viņi atnākuši ciemos «uz tēju»!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    10m

    Ielej krūzītē kafiju, pievieno mazliet konjaka un mandeļu liķiera, izdekorē ar piena putām vai putukrējumu, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, ja vēlas.

     

    • Kā jau espreso, šo kafiju gatavo minikrūzītē, nevis lielā brokastu krūzē.
    • Īsts espreso ir stipra, aromātiska kafija ar intensīvu garšu un īpašu putiņu pa virsu, nevis rūgta, kuņģi dedzinoša dzira.
    • Ja nav speciāla kafijas automāta, kaut ko līdzīgu espreso mājas apstākļos var iegūt mokas kannā, kurā kafija sanāk stiprāka un citāda.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē