Īpašais espreso

Pēc šādas espreso kafijas atlikusī diena būs krietni lustīgāka. Noteikti piedāvā to draugiem, kad viņi atnākuši ciemos "uz tēju".
Itālijas virtuve
21. maijs, 2018

Drukāt

Saglabāt

Īpašais espreso recepte
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Ielej krūzītē kafiju, pievieno mazliet konjaka un mandeļu liķiera, izdekorē ar piena putām vai putukrējumu, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, ja vēlas.

 

  • Kā jau espreso, šo kafiju gatavo minikrūzītē, nevis lielā brokastu krūzē.
  • Īsts espreso ir stipra, aromātiska kafija ar intensīvu garšu un īpašu putiņu pa virsu, nevis rūgta, kuņģi dedzinoša dzira.
  • Ja nav speciāla kafijas automāta, kaut ko līdzīgu espreso mājas apstākļos var iegūt mokas kannā, kurā kafija sanāk stiprāka un citāda.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs