Īpašais espreso

Itālijas virtuve
Ievas Virtuve
19. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Īpašais espreso
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Īpašais espreso
Pēc šādas espreso kafijas atlikusī diena būs krietni lustīgāka. Noteikti piedāvā to draugiem, kad viņi atnākuši ciemos «uz tēju»!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
10m

Ielej krūzītē kafiju, pievieno mazliet konjaka un mandeļu liķiera, izdekorē ar piena putām vai putukrējumu, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, ja vēlas.

 

  • Kā jau espreso, šo kafiju gatavo minikrūzītē, nevis lielā brokastu krūzē.
  • Īsts espreso ir stipra, aromātiska kafija ar intensīvu garšu un īpašu putiņu pa virsu, nevis rūgta, kuņģi dedzinoša dzira.
  • Ja nav speciāla kafijas automāta, kaut ko līdzīgu espreso mājas apstākļos var iegūt mokas kannā, kurā kafija sanāk stiprāka un citāda.
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+