Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām

Šokolāde
22. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
Tik daudz izteiksmīgas garšas un tekstūras vienuviet - gaisīgais krēms, kraukšķīgās auzu pārslas un saldenskābā rabarberu mērce.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas

 

IETEIKUMI!

  • Salikt krēmu trauciņos var ar karoti, bet labāk un ērtāk to izdarīt ar speciālo konditorejas tūtu palīdzību. Savukārt, lai krēmu bez starpgadījumiem iedabūtu tūtā, to visērtāk ir piepildīt, ieliekot vertikālā krūzē.
  • Saldās mērces var gatavot no visu ogu sulām. Mērce jāizlieto divu nedēļu laikā. Var arī sasaldēt un glabāt ziemai.

 

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+