• Šobrīd

    weather img

    Rīga +8°C Skaidrs, A/DA vējš, 2.06 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām

    Šokolāde
    22. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
    Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
    Tik daudz izteiksmīgas garšas un tekstūras vienuviet - gaisīgais krēms, kraukšķīgās auzu pārslas un saldenskābā rabarberu mērce.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas

     

    IETEIKUMI!

    • Salikt krēmu trauciņos var ar karoti, bet labāk un ērtāk to izdarīt ar speciālo konditorejas tūtu palīdzību. Savukārt, lai krēmu bez starpgadījumiem iedabūtu tūtā, to visērtāk ir piepildīt, ieliekot vertikālā krūzē.
    • Saldās mērces var gatavot no visu ogu sulām. Mērce jāizlieto divu nedēļu laikā. Var arī sasaldēt un glabāt ziemai.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+