• Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām

    Šokolāde
    22. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
    Baltās šokolādes krēms ar grauzdētām auzu pārslām recepte
    Tik daudz izteiksmīgas garšas un tekstūras vienuviet - gaisīgais krēms, kraukšķīgās auzu pārslas un saldenskābā rabarberu mērce.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas

     

    IETEIKUMI!

    • Salikt krēmu trauciņos var ar karoti, bet labāk un ērtāk to izdarīt ar speciālo konditorejas tūtu palīdzību. Savukārt, lai krēmu bez starpgadījumiem iedabūtu tūtā, to visērtāk ir piepildīt, ieliekot vertikālā krūzē.
    • Saldās mērces var gatavot no visu ogu sulām. Mērce jāizlieto divu nedēļu laikā. Var arī sasaldēt un glabāt ziemai.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē