Itāļu cepumi- Cantucci FOTORECEPTE

Kulta ēdieni
6. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Itāļu cepumi-Cantucci
Renesanses laikā radušies cepumi, kurus pagatavot iesakām tiem, kam patīk izmēģināt ko jaunu un ar recepšu palīdzību apceļot pasauli.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
45 cepumi
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 30m
1 vērtējums
5/5

 

 

Noderīgi!

  • Mandeles vari aizstāt ar pistācijām, lazdu, Indijas riekstiem vai valriekstiem.
  • Citronu miziņu vari aizstāt ar apelsīnu vai laimu.
  • Ja, veidojot mīklas desiņas, mīkla līp pie rokām, tad pievieno nedaudz miltu.
  • Lai vieglāk varētu izveidot mīklas desiņas, gatavo mīklu vērts ielikt ledusskapī atpūsties uz 30 minūtēm.
  • Cepumu mīklu droši var papildināt arī ar žāvētiem augļiem.

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs