Itāļu cepumi- Cantucci FOTORECEPTE

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
Kristīne Vilīte
Kristīne Vilīte
6. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Itāļu cepumi-Cantucci
Foto: Andrejs Nikiforovs
Itāļu cepumi-Cantucci
Renesanses laikā radušies cepumi, kurus pagatavot iesakām tiem, kam patīk izmēģināt ko jaunu un ar recepšu palīdzību apceļot pasauli.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
45 cepumi
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 30m
1 vērtējums
5/5

 

 

Noderīgi!

  • Mandeles vari aizstāt ar pistācijām, lazdu, Indijas riekstiem vai valriekstiem.
  • Citronu miziņu vari aizstāt ar apelsīnu vai laimu.
  • Ja, veidojot mīklas desiņas, mīkla līp pie rokām, tad pievieno nedaudz miltu.
  • Lai vieglāk varētu izveidot mīklas desiņas, gatavo mīklu vērts ielikt ledusskapī atpūsties uz 30 minūtēm.
  • Cepumu mīklu droši var papildināt arī ar žāvētiem augļiem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+