Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi

Gaļas ēdieni
9. maijs, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi recepte
Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi recepte
Krāsnī cepta paipala ar kļavu sīrupā karamelizēto kāli būs neparasts mazo viesību ēdiens, kas apvienos gan uzkodu, gan pamatēdienu un pat sulīgu desertu.
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+