• Rabarberu un zemeņu granita. Vienkāršais un tik garšīgais itāļu deserts

    Rabarberi
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Izdevniecības arhīva foto
    Granita ir pussaldēts itāļu deserts, kuru gatavo no ūdens, cukura un augļiem. Saldēšanas procesā granitu apmaisa vien pāris reizes un rezultātā ir ledusauksta un kristāliska konsistence, kā radīta siltai vasaras dienai!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    2st 30m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē