Pildīts līnis

Tikko no upes, ezera vai dīķa izvilktai zivij ir svaiga un neatkārtojama garša.
Latvijas zivis
2. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Pildīts līnis receptes
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

Līni notīra, pārgriež vēderu, izņem iekšas, galvai izņem žaunas un acis. Spuras un asti var atstāt vai nogriezt – kā vēlas.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs