• Šobrīd

    weather img

    Rīga +5°C Skaidrs, D/DR vējš, 2.57 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Perfekta zupa pārgājienam! Ķirbja un apelsīnu zupa ar ingveru

    Ķirbju ēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    28. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbja un apelsīnu zupa ar ingveru
    Foto: Ieva Andersone
    Ķirbja un apelsīnu zupa ar ingveru
    Ideāla zupa tavam ziemas piknikam – pikanta, sildoša, turklāt malkojama no krūzītes, iztiekot bez karotēm. Ingvers zupai piešķir patīkamu spriganumu. Ja piknikotājiem nav pretenziju pret eksotiskām garšvielām un asumiņu, zupu vari papildināt arī ar krustnagliņām un muskatriekstu vai čili – galu galā nekas tik ļoti nesasilda, kā karsts un pikants zupas malks!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Ķirbi sagriež gabaliņos un liek katliņā, pievienojot ingvera sakni.
    • Pārlej ar buljonu un apelsīnu sulu, pievieno miziņu.
    • Lēni vāra uz nelielas uguns, līdz ķirbis mīksts.
    • Izķeksē ingveru un sablendē.
    • Pievieno saldo krējumu un garšvielas un vēlreiz uzsilda, taču neļauj uzvārīties.
    • Karstu zupu īsi pirms došanās ceļā iepilda izturīgā termosā.
    • Neaizmirst paņemt līdzi krūzītes zupas pasniegšanai!

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+