• Marinēti ķiploki

    Marinējumi
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    13. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Marinēti ķiploki ir garda, pikanta piedeva maltītēm, tos var arī likt zupās, sautējumos, mērcēs, kā arī pasniegt kā sastāvdaļu uzkodu platēs kopā ar sieriem, gaļām un citiem marinējumiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    2st
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    2st 10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē