Maltās gaļas rulete ar pildījumu

Maltās gaļas ēdieni
Daina Lapiņa
3. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Maltās gaļas rulete
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Maltās gaļas rulete
Šiks svētku ēdiens, kas patiesībā ir ļoti viegli pagatavojams.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 30m
  • Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, sinepes, olu, kaltētu raudeni un nospiestu, ūdenī izmērcētu maizi, samīca gludā, vijīgā masā.
  • To klāj uz cepampapīra loksnes, ar plaukstu izlīdzina aptuveni 23 × 28 cm lielā taisnstūrī. Pārklāj ar plānām filejas šķēlēm, nedaudz atstatus no galiem.
  • Spinātu lapiņas applaucē verdošā sālsūdenī, noskalo aukstā ūdenī, nokāš, nospiež un vienmērīgi pārklāj gaļas plāksnei, abos tās galos atstājot pāris centimetru brīvas maliņas.
  • Pārdrupina kādu zilo sieru, pārkaisa sausā pannā apgrauzdētus ciedru riekstus.
  • Vienā plāksnes galā uz brīvās maliņas, viegli iespiežot, citu pie citas rindā kārto nolobītas vārītās paipalu oliņas.
  • Ar apakšā izklātā papīra palīdzību gaļu ar pildījumu saveļ ruletē, tās galus aizspiež ciet.
  • Turpat uz papīra, sākot no ruletes un maliņām nedaudz pārklājoties, izklāj garās bekona šķēles. Labi der amerikāņu bekons plānās garās šķēlēs, nopērkams lielveikalos.
  • Atkal ar papīra palīdzību ruleti ietin bekona šķēlēs un ieveļ ietaukotā cepampannā, blakus liek rozmarīna zariņus.
  • Liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 50–60 minūtes – skaisti brūnu. 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+