• Kraukšķīgie sviestmaižu gurķi

    Krājumi ziemai
    Daina Lapiņa
    20. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pikantie gurķīši ir garšīgi gan uz sviestmaizes, burgeros un hotdogos, gan kā piedeva pamatēdieniem, piemēram, pie kartupeļiem un gaļas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    3st
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    3st 20m
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē