• Kraukšķīgais un sulīgais ogu kramblis

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ogu kramblis
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ogu kramblis
    Sulīgs, saldskābs, viegli pagatavojams deserts ar patīkamu kraukšķīgu virsiņu. Vasaras sezonā šai receptei derēs jebkuri augļi un ogas, droši var miksēt visu, kas pa rokai!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    40m

     

    (formas diametrs – 20 cm)

    • Sagatavo drupačas – cepumus sasmalcina, pievieno sviestu, miltus un visu ar rokām saberž, lai veidojas drupačas.
    • Ogas un augļu nomazgā, notīra un pēc nepieciešamības sagriež smalkāk, un uzreiz var pārlikt cepamajā formā.
    • Pievieno kartupeļu cieti, cukuru, citrona sulu, visu apmaisa.
    • Pēc vēlmes var pievienot kanēli, krustnagliņas, rīvētu citrona vai apelsīna miziņu.
    • Pārkaisa ar drupačām un liek grilā zem vāka cepties 150–160 grādos uz 25–30 minūtēm.
    • Pasniegt var gan siltu, gan aukstu ar saldējumu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē