• Šobrīd

    weather img

    Rīga +6°C Daļēji apmācies, Z vējš, 1.03 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Itāļu dārzeņu maisījums jeb giardiniera

    Konservēšana
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    14. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Itāļu dārzeņu maisījums** jeb *giardiniera*
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Itāļu dārzeņu maisījums** jeb *giardiniera*
    Recepte, ko aizņemties no itāļiem. Kraukšķīgi, viegli pikanti marinēti dārzeņi, kas ziemā krāšņos svētku galdu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Dārzeņus sagriež mazos gabaliņos, iemaisa sāli, pārlej ūdeni, lai visi dārzeņi ir pārklāti.
    • Trauku pārklāj ar plēvi vai foliju, liek ledusskapī.
    • Nākamajā dienā ūdeni nolej, dārzeņus noskalo un notecina.
    • Sajauc visas marinādes sastāvdaļas, pārlej dārzeņiem, labi sajauc, liek ledusskapī.
    • Pēc 3 dienām marinētie dārzeņi ir lietojami. Uzglabājami noslēgtās burkās.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+