Itāļu biscotti

Cepumi
Ievas Virtuve
22. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biscotti
Foto: Ieva Andersone
Biscotti
Itāļu cepumi biscotti ir populāri visā pasaulē: tie ir eleganti mandeļu cepumi ar riekstiem un kaltētiem augļiem vai šokolādi. Uzburiet savā virtuvē Itālijas garšu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 20m

 

  • Saputo olas ar cukuru un vaniļas sēkliņām.
  • Pievieno eļļu.
  • Sajauc miltus ar cepamo pulveri un iemaisa olu maisījumā.
  • Riekstus apgrauzdē uz cepamās plāts 160 grādos apmēram 10 minūtes.
  • Olu maisījumam pievieno riekstus un kaltētās dzērvenes, samaisa, līdz masa viendabīga.
  • Ieteicams maisījumam ļaut atpūsties ledusskapī līdz rītam.
  • Nākamajā dienā izklāj plāti ar cepampapīru, uz tā veido 4–5 cm diametra veltnīšus visas plāts garumā.
  • Cep 180 grādos apmēram 30 minūtes vai – līdz cepumi zeltaini.
  • Izņem plāti no cepeškrāsns un ļauj atpūsties 5–10 minūtes, tad sagriež šķēlēs.
  • Izkārto uz plāts ar griezuma vietu uz augšu un cep 140 grādos vēl 15–20 minūtes.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+