- Rīsus saskaņā ar norādījumiem novāra un atstāj nedaudz atdzist.
- Soju sajauc ar cukuru un laima sulu un maisa, līdz cukurs izšķīdis.
- Olas sakuļ un izcep. Noliek malā.
- Čili pākstij izņem sēklas. Čili, sīpolus un ķiploku rupji sakapā un tad saspaida piestā.
- Pannā lej eļļu un uz vidējas liesmas apcep saspaidītos garšaugus. Pievieno sojas mērci un mirkli pasutina.
- Pievieno kukurūzu, zaļumus un cepto olu, maisot pasutina, ļaujot garšām savilkties.
- Visbeidzot iejauc rīsus, pievieno šķipsnu sāls un šķipsnu čili pārslu (pēc izvēles). Samaisa un pāris mirkļus ļauj pacepties.
- Ceptos rīsus cieši iepilda divās nelielās, viegli ieeļļotās bļodiņās.
- Uz pannas uz vidējas liesmas izcep oliņas.
- Uz šķīvja uzliek rīsus, virs tā otrādi apgāžot sapildītās bļodiņas. Rīsu kaudzītei virsū liek oliņu. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar zaļumiem un čili pārslām.
Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.