• Šobrīd

    weather img

    Rīga +21°C Skaidrs, Z vējš, 1.03 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Grūbu salāti ar zemenēm un skābenēm

    Salāti
    Daina Lapiņa
    26. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Grūbu salāti ar zemenēm un skābenēm
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Grūbu salāti ar zemenēm un skābenēm
    Viegli un ātri pagatavojami, tču sātīgi salāti, ko pasniegt kā vieglas un ātras vasaras pusdienas, vai kā piedevu svētu galdā. Izskatās krāšņi un grašo brīnišķīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m

     

    • Pērļu grūbas sālsūdenī vāra apmēram 25 minūtes, nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni.
    • Ja izmanto parastās grūbas, vārīšanas laiks būs ilgāks.
    • Bekona šķēles sagriež gabalos, sakarsētā pannā apgrozot apcep brūnas.
    • Zemenes pārgriež uz pusēm, lielas skābenes sagriež, mazās atstāj veselas, liek pie grūbām.
    • Balzametiķi sakuļ ar eļļu, iemaisa sāli un piparus, pārlej salātiem, iecilā, pārber rupji sakapātus apgrauzdētus lazdu riekstus.
    • Virsū liek ceptās bekona šķēlītes vai arī iztiek bez tām.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+