Fotorecepte soli pa solim. Zeltainie un kraukšķīgie kartupeļi frī

Ēdiens, kas garšos visai ģimenei, pat visizvēlīgākajiem, — fritēti kartupeļi. Piedāvājam jums foto pamācību soli pa solim, lai kartupelīši izdotos zeltaini un gardi!
Kartupeļu ēdieni
Daina Lapiņa
26. februāris

Saglabāt

Foto: Gvido Kajons
Sarežģītība
Zema
Personas
pēc izvēles
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

Lai fritēti kartupeļi izdotos skaisti zeltaini un kraukšķīgi, lai tie nebūtu piesūkušies ar eļļu un salūzuši, tos fritējot, jāievēro daži priekšnoteikumi. Lai to izdarītu, ļoti vēlams termometrs eļļas karstuma mērīšanai, jo ir svarīgi ievērot pareizu eļļas temperatūru.

Novērtē rakstu

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

Auto Bild

Māja

Receptes

Dārzs