• Spicais nazis Imants Dzelme: Negribētu vēlreiz nonākt restorānā, kur oficiants rēķinam pieskaitījis arī datumu

    Virtuves blogi
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Imants Dzelme
    Foto: Publicitātes foto
    Imants Dzelme
    Uz 8 asiem jautājumiem atbild TV šova 8 naži un gardēdis dalībnieks veģetārā restorāna Gardā pupa īpašnieks Imants Dzelme.

    Kad jūs ejat uz restorānu, kā izvēlaties, ko pasūtīt?

    Tas ir atkarīgs no kompānijas un apmeklējuma mērķa. Ir reizes, kad ļaujoties vēdera priekam, pasūtu daudz, reizēm pat nesaderīgas lietas. Bet ir reizes, kad mērķtiecīgi dodos nobaudīt iepriekš iekārotu ēdienu

    Kā rīkojaties, ja izrādās, ka atnestais ēdiens nav kvalitatīvs vai garšīgs?.

    Ļoti no svara, cik nekvalitatīvs tas ēdiens ir. Tā kā restorānu apmeklējumos bieži izvēlos zivi, tad bez pārsteigumiem neiztikt. Taču tik traki, ka vajadzētu ēdienu atdot atpakaļ, nav bijis. Ja nu ēdiena garša nav tāda, kā gribētos, tad viesmīlim vienmēr var palūgt sāli vai piparus.

    Vai ir gadījusies situācija, kad arī jūsu gatavotais ēdiens nav izdevies? Kā šādā situācijā rīkojaties, ja zināt, ka viesis vai klients jau ir izsalcis un ēdienu ļoti gaida?

    Kļūdiņas gadās. Mūsu kafejnīcā ir pašapkalpošanās, tāpēc, ja kāda no piedevām nav laikā gatava, tad klientam vienmēr ir iespēja izvēlēties citu kombināciju.

    Kad parastam cilvēkam (ne pavāram) ir slinkums gatavot vakariņas, itin bieži priekšroka tiek dota makaroniem, cīsiņiem vai pelmeņiem, ko slinkajās dienās gatavojat jūs?

    Ceptas vai vārītas olas ir ātrākais un sātīgākais risinājums, ko praktizēju no bērnības.

    Kāds ir pats šausmīgākais restorāna apmeklējums, ko esat piedzīvojis?

    Šausmīgākais atgadījums palicis tālajos padomju gados. Domāju, ka arī mūsdienās tas varētu būt liels pārbaudījums vēlreiz doties uz 80 -to gadu restorānu, kur jāizstāv pazemojošā rindā pie ārdurvīm, ja neesi gatavs par ieeju samaksāt šveicaram, tad sēdēt piesmakušā, piesmēķētā telpā, pēc kuras smird visas drēbes, un beigās tikt apskaitītam, jo oficiants pieskaitījis pie rēķina arī datumu! :)

    Kas ir trakākā situācija, kas atgadījusies jūsu restorānā?

    Zālē no skapja augšas reiz nokrita puķupods ar kritisku masu sasniegušu naudas koku. Par laimi neviens necieta, bet puķupodus tik augstu gan vairs neliekam.

    Vai ir kāds restorāns pasaulē, kurā jūs gribētu nonākt un to izbaudīt?

    Tādā restorānā, kur ir tikai viens pats galdiņš, pie kura vieta būtu tikai maniem pašiem tuvākajiem.

    Kā jums šķiet, kādi bērnības notikumi ir jūs tā ietekmējuši, ka esat pievērsies restorānu biznesam?

    Cik sevi atceros, katros mājas svētkos esmu rāvies pie rasola maisīšanas, bet, kad jau iemācījos noturēt nazi rokās, vienmēr griezu rasolam paredzētos mammas marinētos gurķus. Mmm, cik garšīgi!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē