• Piparu ik uz soļa salīdzina ar kādu Latvijas slavenību. Līdzība ir fenomenāla!

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    2. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pipars.
    Foto: Picture Agency
    Pipars.
    Režisoru Igoru Lingu un kulinārijas blogeru Piparu nezinātāji notur par brāļiem – līdzīgi viņiem ir gan sejas vaibsti, gan spuraini blondie mati. Arī ģērbšanās stils un pat mūzikas gaume.

    «Kopš nogriezu īsākus matus, katru dienu dzirdu to, ka esmu līdzīgs kādam no brāļiem Lingām. Tieku salīdzināts gan ar Igoru, gan nu jau mūžībā aizsaukto Gvido. Daudzi uzsver, ka esmu «izspļauts» Gvido no grupas «Linga» mūzikas klipa «Nāc dejot». Tajā viņam ir tieši tāda pati frizūra, kāda ir man tagad,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst kulinārijas blogeris, uzņēmējs Pipars jeb Rojs Puķe.

    Viņš noliedz, ka apzināti mēģinājis darīt visu, lai būtu līdzīgs Igoram un Gvido. «Man nav tādu konkrētu personāžu, no kuriem būtu iedvesmojies. Vienmēr esmu ģērbies nedaudz citādāk nekā pārējie. Drīzāk manu ģērbšanās stilu iespaido tas, ka klausos metāla mūziku.

    Man patīk, kā izskatās ādas drēbes – jakas, bikses un zābaki.

    Ādas jakas mēdzu kombinēt arī ar saplēstām džinsa biksēm. Saprotu, ka šāds stils neiet kopā ar manu kulinārijas blogera tēlu, bet tās ir divas dažādas manas personības puses. Kad esmu ģērbies viscaur melnā un ādas jakā, tas vairāk ir Rojs, nevis Pipars,» smej blogeris.

    Igors Linga.
    Igors Linga.

    Savukārt Igors Linga par to teic: «Tas, ka esam līdzīgi, nav nekas pārsteidzošs, jo mēs – latvieši – esam viena cilts. Ja Latvijā būtu vēl vairāk līdzīgu cilvēku, būtu vēl foršāk.» Vizuālo līdzību ar Piparu viņš uzlūko pozitīvi. «Ja kāds man teiktu, ka līdzinos Putinam, tad gan būtu jocīgi, bet Pipars ir apveltīts ar ļoti latviskiem sejas vaibstiem un ir labs, talantīgs puika,» saka viņš.

    Linga atklāj, ka Piparu zina tā mazāk, bet šī ģimene viņam galīgi nav sveša. «Roja tētis Mārtiņš Puķe ir fotogrāfs. Kad grupai «Linga» bija 20. jubilejas koncerts, tieši viņš uztaisīja albuma un plakāta fotosesiju,» atklāj Linga.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē