Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Cepta kukurūza ar pesto sviestu

    Ātri un garšīgi
    Daina Lapiņa
    15. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta kukurūza
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepta kukurūza
    Ja tev garšo kukurūza, noteikti patiks šī recepte! Apcepta, sulīga un kraukšķīga, turklāt papildināta ar aromātisku pesto. Šādi pagatavota kukurūza būs forša uzkoda vasaras ballītēs vai pat vieglas un ekonomiskas pusdienas – jo kukurūza ir sātīgs, ogļhidrātiem un vērtīgajām minerālvielām bagāts ēdiens!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Veselas kukurūzas vālītes – var ar visām lapām un matiem – liek uz cepampannā ieklāta cepampapīra, krāsnī 200 grādu temperatūrā, pa brīdim apgrozot, cep aptuveni 20 minūtes, līdz graudi ir mīksti, bet vēl stingri.
    • To pašu var darīt uz grila. Ceptām vālītēm lapas un matus noņem, vēl siltas vālītes pārsmērē ar pesto sviestu, ko pagatavo, mīkstu sviestu sajaucot ar bazilika pesto.
    • Pārber sīkās skaidiņās sarīvētu sieru.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē