Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT!
  • Bukstiņbiezputra soli pa solim. Latviešu komfortēdiens!

    Latvijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Paaudžu paaudzēs lolots latviešu ēdiens! Bukstiņputras versijas ir daudzas un dažādas – to var vārīt ūdenī un vēlāk pievienot pienu, var vārīt tikai pienā, bet šajā receptē īpašais ir tas, ka, vārot ūdenī, mazinās risks putru piededzināt, savukārt saldais krējums tai piešķir īpaši labu garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    50m
    7 vērtējumi
    5/5

    Vēl latviešu senās receptes:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē