• Meklēt recepti

    Biezpiena un zemeņu rausis

    Biezpiena ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Klasiskās biezpienmaizes garša, citrona miziņas aromāts un saldās zemenes veido maigu buķeti kā madaru pušķis. Vēlāk, vasaras vidū un rudenī, uz rauša liksim ķiršus, aprikozes un upenes. Pamēģini izcept arī ar meža zemenītēm!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    10
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    45m
    Kopējais laiks
    1st
    2 vērtējumi
    5/5

    Vēl plātsmaizes:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk