Pašu gatavoti sakņu čipsi

Ievas Virtuve
Ievas Virtuve
17. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sakņu čipsi
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Sakņu čipsi
Plāni sagrieztus burkānu, biešu, saldo kartupeļu un citu sakņu atgriezumus un mizas, kā arī kalē lapu stūrīšus var ātri pārvērst garšīgos, kraukšķīgos čipsos.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
35m
  • Dārzeņus nomazgā un nosusina.
  • Sajauc ar šļuku olīveļļas, šķipsnu sāls un nedaudz (atkarība no tā, cik daudz dārzeņu) smalki rīvēta Parmas siera.
  • Cep krāsnī 200 grādos apmēram 30 minūtes.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+