• Pašu gatavoti sakņu čipsi

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sakņu čipsi
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Sakņu čipsi
    Plāni sagrieztus burkānu, biešu, saldo kartupeļu un citu sakņu atgriezumus un mizas, kā arī kalē lapu stūrīšus var ātri pārvērst garšīgos, kraukšķīgos čipsos.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    35m
    • Dārzeņus nomazgā un nosusina.
    • Sajauc ar šļuku olīveļļas, šķipsnu sāls un nedaudz (atkarība no tā, cik daudz dārzeņu) smalki rīvēta Parmas siera.
    • Cep krāsnī 200 grādos apmēram 30 minūtes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē