• Unas Ulmes atzīšanās: Es vairs nekad negribētu satikt to iepriekšējo Unu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kā jau daudzas citas Latvijā pazīstamas sievietes, arī Una Ulme, žurnāla Pastaiga skaistuma redaktore, Valentīndienā dalījās ar pārdomām sociālajos tīklos. Par godu šiem svētkiem viņa Instagram ierakstā publiski atzinusies mīlestībā kādam sev svarīgam cilvēkam.

    «Kad pirms 11 gadiem satiku Gaiti, mana dzīve, maigi izsakoties, bija totāls haoss. Biju izmisusi, saplīsusi gabalu gabalos un nesapratu, kā lai sevi savāc kopā. Lai arī kopš šķiršanās ar vīru bija pagājuši divi gadi, mana pašapziņa bija mūža zemākajā punktā. Es nepratu dzīvot viena,» atzīst Ulme.

    Viņas garīgā līdzsvara meklējumi mijās ar trakulīgām ballītēm - Una kā maza laiva dreifēja okeānā, strauji tuvojoties rifam. Drīz vien viņa saprata, ka dzīvot tā vairs nav iespējams.

    «Pajautāju, ko es vēlos no dzīves un pati sev atbildēju – harmoniju. Kopš tā brīža vēlreiz un vēlreiz atkārtoju to katru vakaru, līdz manā dzīvē ienāca Gaitis.»

    Viņu satikšanās stāsts esot ārkārtīgi skaists, par ko paldies jāsaka Lienei Greifānei. Pateicoties Gaitim, sākās Unas transformācija vārda vistiešākajā nozīmē.

    «Es saprotu, ka mana pieredze ir mana bagātība, bet es negribētu vairs nekad satikt to iepriekšējo Unu. Man tas bija ārkārtīgi vērtīgs, taču smags laiks. Joprojām nesaprotu, kā Gaitis to varēja izturēt…»

    Una stāsta, ka faktiski viņa ar Gaiti esot pretstati, bet, pateicoties tam, pāris viens no otra var daudz mācīties. «Es joprojām cenšos apvaldīt savu straujo dabu un neadekvātās reakcijas, kamēr viņš mēģina salāgoties ar pasaulē pastāvošo laika sistēmu.

    Toties šeit, Bali, esam harmonijā. Atzūmējoties no ikdienas, abi esam mierā gan viens ar otru, gan ar apkārtējo pasauli. Un man šķiet, ka tieši tāda ir laime – kad esam absolūtā harmonijā kā no iekšienes, tā ārienes…»

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Una Ulme (@unaulme)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē