• TV personība Grēta Peide

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Santa arhīva
    Mēs esam viens otram, un tas ir skaisti. Santas 30  gadu jubileja ir svētki, kuros atcerēties kopā piedzīvoto un ar cerībām skatīties nākotnē. Tāpēc lai skan vārdi no cilvēkiem, kuri lasa un novērtē Santu!

    Mīļā Santa! Tev jau 30 – skan neticami daudz, domājot par cilvēkiem, kurus Tev savā dzīvē ir veicies satikt, sajust, saklausīt un reizē atklāt svešiniekiem kā savējos. Ja katrā no Tava vāka personībām var meklēt arī daļu no Tevis, tad sanāk, ka Tevī vienā mīt jau 360 sievietes nokrāsu. Iedomājies, cik bagāta Tu esi savos 30! Nav jau daudzi, kam gribas savu dzīvi izstāstīt. Bet Tev var. Tev uzticas. Un Tev tic.

    Es domāju, ka caur Taviem stāstiem arī mainās kāda cilvēka dzīve. Kaut kas pamainās arī pašā stāstniekā, kurš izdzird savu dzīvi no malas. Bez Tevis vairs nevar, dzirdi? Tu esi kā draugs. Kuru gaida. Interesanti, ka draudzības sakarā minu Tevi vīriešu dzimtē. Visticamāk, tādēļ, ka sieviete sievietei reti kad vispār var uzticēties. Bet Tev tas ir izdevies. Un zini, es Tevi apbrīnoju. Tavu radītāju gan vairāk. Par sievietes spēju iet un darīt. Nepadoties un nestāvēt uz vietas. Būt pašai – neatkarīgai, stiprai, tādai, kurai nekas nav grūti (zinu, ka ir, bet neizskatās). Santa Anča, Tu esi piemērs un iedvesma! Paldies Tev, ka Tu esi, un apsoli, lūdzu, ka, par spīti laikmeta tendencēm, mēs vienmēr varēsim ieiet kioskā pēc īstas un taustāmas Santas! Daudz laimes dzimšanas dienā! Lai Tu esi vairāk daudzpunkte un mazāk punkts! Samīļoju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē