• Tiešsaistē būs iespējams baudīt Latvian Voices un Jāņa Strazdiņa Ziemassvētku koncertu

    Svētki
    11. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Koncertzāle "Lielais Dzintars"
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Koncertzāle "Lielais Dzintars"
    19. decembrī pulksten 19:00 tiešsaistē bezmaksas būs iespējams baudīt a capella grupas Latvian Voices un latviešu basa Jāņa Strazdiņa Ziemassvētku koncertprogrammu SNIEGums.

    Decembra laiks tradicionāli ir brīdis, kad tiek rīkoti dažādi svētku koncerti, lai atzīmētu adventes svētkus, Saulgriežus, kristīgos Ziemassvētkus un Jauno gadu. Taču šogad tie tiek atcelti. 3. decembrī tika pagarināta novembra sākumā izsludinātā ārkārtējā situācija saistībā ar Covid-19 pandēmiju un slimības straujo izplatību. Tika ieviesti vēl stingrāki ierobežojumi. Viens no tiem – aizliegti jebkādi publiskie pasākumi. Pasākumu rīkotājiem jāmeklē alternatīvas. Viena no tām ir dot skatītajam iespēju koncertus vērot attālināti.

    Liepājas koncertzāles “Lielais Dzintars” pārstāvis Indulis Pelnēns saka, ka koncertu dzīve šajā ziemā pavisam neparedzama, un nākas atcelt un pārcelt arī izpārdotus un plašu popularitāti ieguvušus koncertus. 

    Tieši tādēļ laikā, kad cilvēki pulcēties koncertzālē nedrīkst, koncertzāle “Lielais Dzintars” nolēmusi sniegt bezmaksas tiešraides koncertu Ziemassvētku laikā. 19. decembrī pulksten 19:00  tiešraidē no Lielā dzintara tiks translēts vokālās grupas “Latvian Voices”  un Jāņa Strazdiņa, kādreizējās grupas “Cosmos” dalībnieka un šobrīd – pasaules slavenās Zviedrijas grupas “The Real Group” basa jeb zemākās balss, koncertprogramma.

    To bezmaksas būs iespējams vērot Latvijas Reģionu Televīzijā jeb Re:TV, “Lielā Dzintara” mājaslapā – www.lielaisdzintars.lv , kā arī koncertzāles Facebook un Youtube kontos.

    Koncertprogrammas nosaukums ir “SNIEGums”, un tā sevī iekļaus Ziemassvētku dziesmas sākot ar latviešu tautasdziesmām, līdz  pat tradicionālām un mūsdienīgām šo svētku dziesmām. Izskanēs arī mākslinieku jaunākais kopdarbs – dziesma “Sniegu sniegt”. Dziesmas skanēs a cappella jeb izpildījumā bez pavadošās mūzikas, instrumentiem.

    Mākslinieki aicina klausītājus:” Ja nu sanāk, tad varbūt vari atkārtot vārdus “Circenīša Ziemassvētkiem”, “Klusa nakts” un Prāta Vētras dziesmai “Ziemā”. Ejot vai braucot pēc koncerta mājās, gar sniegotajiem laukiem, varēsi padungot.”

    Pircējiem, kas bija paguvuši iegādāties biļetes uz šo koncertu klātienē, ir iespējams atgūt iztērēto naudu vai nu dodoties uz kādu no Biļešu Paradīzes kasēm. Taču, ja biļetes iegādātas internetā, samaksa tiks pārskaitīta atpakaļ uz bankas kontu.

    https://lielaisdzintars.lv/kalendars/bezmaksas-tiesraide-latvian-voices-janis-strazdins-ziemassvetku-koncerts-sniegums

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē