• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: Vannas putas/eļļa

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Stenders vasaras kolekcijas vannas bumbas

    Vannas bumbas Vasaras skūpsts sastāvā ir sarkano ogu un augļu ekstrakti, antioksidanti un zemeņu sula – tas viss uzmundrina un liek ādai justies mitrinātai un gludai. Vannas burbuļbumba Vasaras ķēriens bagātināta ar alvejas un pērļu ekstraktu, kam piemīt mitrinošas īpašības.

    Burbuļbumba jāieliek ar ūdeni piepildītā vannā un jābauda smaržīgā pelde līdz 20 minūtēm. Izkāpjot no ūdens, āda ir klāta sīkiem eļļas pilieniņiem, jūtams tās zīdainais maigums. Pēc peldes viegli jānoskalojas dušā vai arī jāietinas mīkstā dvielī bez skalošanās. Iegādājams Stenders veikalos un www.stenders.lv. Cena: 3,80 eiro (1 gab.)

    Lasītāju vērtējums: Brīnišķīga smarža un interesanta forma! Atverot kastīti, sākumā smarža šķita par spēcīgu, bet, izšķīdinot ūdenī, bija sajūta, ka esmu iekāpusi ogu vannā. Vislabāk man patika bumba ar nosaukumu «Vasaras skūpsts». Pēc vannošanās āda kļūst smaržīga un mitrināta.

    Oriflame Swedish Spa Gentle Ripples
     dušas eļļa

    Bagātīga eļļa, kas, saskaroties ar ūdeni, veido krēmīgas putas. Ekstrakts no Corallina Officinalis aļģēm gādā par mitrinošajām un atjaunojošajām īpašībām un bagātina eļļu ar antioksidantiem, savukārt formulai pievienotā barojošā rapšu eļļa, mandeļu eļļa un E vitamīns palīdz mīkstināt ādu. Burvīgais ziedu un svaiga ūdens aromāts ļauj izbaudīt skaistu relaksācijas mirkli. Cena: 12,90 eiro (200 ml).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patīkams dušas gels ar atturīgu smaržu. Bagātīgas, krēmveida putas, kas īpaši mitrina ķermeni. Āda pēc tam jūtas samtaini maiga.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē