• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: izvēlas redaktores

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    25. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    IEVAS Gada kosmētika 2019 produktus personīgi izmēģināja un savus favorītus iesaka arī izdevniecības Žurnāls Santa trīs redaktores.

     

    No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva

     

    • Dana Sinkeviča, žurnāla IEVA galvenā redaktore: 

    «Ņemot vērā, ka mūždien tievēju, mans svars mēdz staigāt, tādēļ ir laba sajūta, ja zini, ka ķermeņa kopšanas līdzeklis palīdz ādai būt mundrākai un stingrākai jebkurā situācijā. Un Algotherm AlgoSilhouette atjaunojošā sausā eļļa tieši to arī dara. Īpaši  man patīk to uzklāt pēc treniņiem, jo eļļai piemīt arī ļoti patīkams, neuzbāzīgi atsvaidzinošs aromāts, lietošanai ērts flakons un tā ātri uzsūcas.»

    • Gundega Roze, žurnāla Santa galvenā redaktore: 

    «Seal Cosmetics krēmziepes Apple Blossom ir produkts, ko varu ieteikt ikdienas lietošanai. Krēmziepēm ir patīkams, dabisks aromāts, un pēc to lietošanas roku āda nav sausa. Izvēlēšos šo mazgāšanas līdzekli arī turpmāk.»

    • Ieva Smilga, žurnāla EJ galvenā redaktore:

    «Madara Fake It paštonējošais pieniņš ir izcils produkts tiem, kurus saules stari neķer. Uzklāj, un dienas gaitā āda lēnām sāk krāsoties veselīgi brūnā tonī, viltojot vieglu pludmales iedegumu. Lielākam efektam dienas laikā var uzklāt atkārtoti.

    Patīkami, ka krēms klājas viegli un neveido pleķus. Ja āda ir balta kā papīrs (kā tas ir man), šis ir bonuss, jo katra kļūda, ko pieļauju smērējot, uzreiz kļūst redzama. Šis krēms kļūdas piedod. To, ka lietots paštonējošais produkts, nodod vien iedeguma līdzekļiem raksturīgais aromāts.»

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē