• Kulta zīmols Vampire’s Wife radījis tumšu un spēcīgi sievišķīgu kolekciju H&M

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pubicitātes foto
    Modes cienītājiem The Vampire’s Wife ir pazīstams ar glaimojošiem siluetiem, krāšņām detaļām un patiesu sievietes un sievisķības cildināšanu.

    Īpaši apģērbu mazumtirgotāju H&M britu dizaineres, modeles un mūzas Sūzijas Keivas radītais zīmols ir izveidojis īpašu kolekcij, kas ir progresīva gan attieksmē, gan izgatavošanā – apģērbi ir radīti no ilgtspējīgi iegūtiem materiāliem. Kampaņas galvenās tēmas - spēks, neaizsargātība, tuvība, nezināmais un sievišķība.

    Galvenie apģērba gabali ir mežģīņu mini kleita ar zīmolam raksturīgiem pleciem, velveta mini kleita ar rotaļīgu banti un romantisks sudraba mežģīņu apmetnis, viss radīts no pārstrādāta neilona un pārstrādāta poliestera. The Vampire’s Wife raksturīgais uzsvars uz siluetu labi pamanāms garajā mezģīņu kleitā ar retro stila volānu.

    Kolekcijā pieejami arī aksesuāri – kaklarotai ar piekariņiem, rokassprādzei un auskariem pamanāmas tādas detaļas kā acis, mākoņi un, protams, vampīra zobi. Arī mežģīņu cimdi ar vaļējiem pirkstgaliem un balta noņemama apkakle ar volāniem sniedz rotaļīgu akcentu.

    Kolekcijā dominē klasiskā melnā krāsa, lai radītu aicinoši noslēpumainu sajūtu, un spīdīgās sudraba mežģīnes, izteiksmīgās aproču pogas un samta faktūras, kas papildina kolekciju ar grezniem akcentiem.  

    “Man bija liels gods, kad mani palūdza būt par The Vampire’s Wife un H&M sadarbības dizaineri un radošo direktori. H&M darīja visu iespējamo, lai atdzīvinātu The Vampire’s Wife tumšo un juteklisko pasauli. Es ceru, ka šī kolekcija sagādās tikpat daudz prieka tiem, kas to nēsās, kā man, radot to,” saka radošā direktore un dizainere Sūzija Keiva.

    Kolekcija pārdošanā būs no 22. oktobra.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē