• airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem, Minheni un Berlīni

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas speciālo atļauju lidkompānija airBaltic atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem, Minheni un Berlīni, informē uzņēmums.

    Lidojumi uz Helsinkiem un Minheni tiks atjaunoti ar 2020. gada 25. maiju, bet no 2020. gada 1. jūnija — uz Berlīni.

    “Mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas reģionā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220–300 floti, esam labā pozīcijā, atsākot lidojumus," airBaltic izpilddirektors Martins Gauss. 

    18. maijā airBaltic atsāka lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu. Lidsabiedrība katru dienu veic arī speciālos lidojumus uz Frankfurti un Oslo. Papildus tam no Tallinas airBaltic atsāk lidojumus uz Amsterdamu, Kopenhāgenu, Oslo un Viļņu.

    Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumus un lidostu ierobežojumus oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka pasažieris ir iepazinies ar jaunāko informāciju. Piemēram, šobrīd Vācijā ieceļot ir aizliegts visiem, un iebraukušajiem ir jāievēro singra pašizolācija, uzreiz pēc ierašanās dodoties uz mājām vai izloācijas vietu. Savukārt Somijā iebraukšanas aizliegumi neattiecas uz Eiropas Savienības, līdz ar to arī Latvijas, pilsoņiem. Arī Somijā pēc iebraukšanas valstī ir jāievēro 14 dienu pašizolācija.

    Pilns lidojumu grafiks un biļetes ir pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē