• Iespaidīgākie un spožākie BMW automašīnu uznācieni ziemas sezonā (VIDEO)

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: BMW Media
    BMW spēkrati jau vairākus gadus ir ne tikai nemainīgi grezni un eleganti konstruēti, bet arī sniedz iespēju vadītājam pilnībā izbaudīt braukšanu ziemā. Pateicoties pilnpiedziņas aprīkojumam un modernām tehnoloģijām, BMW automašīnas nodrošina izcilu saķeri ar ceļu un sniedz drošības sajūtu, informē “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītāja Kristīne Nesaule.

    BMW automašīnas piedāvā plašu braukšanas palīglīdzekļu un viedo tehnoloģiju klāstu, lai nezaudētu stabilitāti pat visizaicinošākajos laikapstākļos. Kombinējot “xDrive” sistēmu un BMW intuitīvās vadības tehnoloģijas funkcijas, spēkrats var droši iekarot pat sniegotākos un ledainākos ceļus.

    “xDrive” pilnpiedziņas sistēma būtiski uzlabo spēkrata saķeri ar ceļu un palīdz novērst pārmērīgu vai nepietiekamu pagriežamību, pārnesot jaudu starp asīm. Savukārt intuitīvās vadības tehnoloģijas ļauj vadītājam sazināties ar savu BMW, nenovirzot uzmanību no ceļa.

    Demonstrējot perfektu automašīnas saķeri ar slidenu virsmu un izcilu stabilitāti apgrūtinātos braukšanas apstākļos, “Inchcape Motors Latvia”  piedāvā ieskatu spožākajos BMW automašīnu ledus uznācienos. 

    Vēl nebijis eksperiments ar BMW X5

    Autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs Haralds Šlēgelmilhs, atdarinot braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, veica vēl nebijušu virtuālu eksperimentu ar izveicīgo BMW X5. Uz aizsalušā  Baltezera Šlēgelmilhs atdarināja braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi ar visām tās virāžām.

    Jaudīgākais burts pasaulē – “M”

    Kanādas klinšu kalni ir lieliska vide BMW M6 kupejai, lai sasniegtu ātruma robežas un demonstrētu perfektu vadāmību straujos līkumos.

    BMW xDrive pilnpiedziņas jauda sporta kompleksā “333”

    Latvijas rallija meistari sporta kompleksā “333” testē 15 dažādu sēriju BMW modeļus, kas aprīkoti ar inteliģento xDrive pilnpiedziņas tehnoloģiju.

    Adrenalīns ziemas testa braucienos Zviedrijas Arjeploga kalnos

    Gleznainas kalnu ainavas, braukšanas bauda uz slidenas virsmas, driftēšana pāri aizsalušam ezeram arktiskā loka malā – ideāla vide, lai liela ātruma apstākļos demonstrētu transportlīdzekļa vadības iespējas un apgūtu prasmes ziemas braukšanā.

    BMW X3 jaudīgais tests pie Ziemeļu polārā loka

    “xDrive” sistēma nepieviļ arī sniegotajos apgabalos pie Ziemeļu polārā loka. Iekarojot Zviedrijas ezera ledus virsmu, savas spējas un jaudu lieliski demonstrē pasaules līderis premium SUV kategorijā – BMW X3.

    Arī BMW klasiskās vērtības izceļas ziemas braukšanas apstākļos

    Katru gadu janvāra sākumā Austrijā norisinās ziemas rallijs, kur, godinot BMW vēsturiskās vērtības, pārbraucienos piedalās arī BMW klasisko modeļu auto.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē